Tarieven

Uiteraard wil je ook graag weten welke kosten de opvang met zich meebrengt. Hieronder vind je het overzicht van onze tarieven, op basis waarvan je aan de hand van het aantal dagdelen/uren de totale bruto kosten kunt berekenen. Dit bruto tarief is inclusief reguliere voeding die wij aanbieden en luiers. Wil je weten wat je terugkrijgt van de overheid en dus wat het netto bedrag wordt? Kijk dan op www.toeslagen.nl om dit te berekenen.

Facturering
De facturering vindt per maand plaats en de verschuldigde bedragen behoren voor de 1e dag van de maand waarin de opvang plaatsvindt bijgeschreven te zijn op de bankrekening van BuitenKids.

Openingstijden
BuitenKids biedt het hele jaar opvang. Alleen op nationale feestdagen is BuitenKids gesloten. Het gaat om de volgende dagen: eerste en tweede Kerstdag, nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, eens in de vijf jaar 5 mei, Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag.

Minimale afname
De minimale afname bij Buitenkids is 3 dagdelen. De reden hiervan is dat wij vinden dat het kind dan beter went en mee kan draaien in de structuur. De kinderen weten waar ze aan toe zijn, en dit bevordert hun gevoel van veiligheid en het biedt hen zekerheid om zich in hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.

Extra kosten
Wanneer kinderen later dan de afgesproken tijd worden gehaald, rekenen wij per aangevangen uur €13,00 extra.

Contracten
Bij BuitenKids hebben we twee soorten contracten

  • 52 weken gegarandeerde opvang. Het hele jaar recht kind te brengen (excl. feestdagen).
  • 40 weken gegarandeerde opvang, gedurende de 40 schoolweken per jaar. De 12 weken dat je kind niet komt, vallen binnen de voor het betreffende kalenderjaar vastgestelde vakantieweken.

Tarieven 

2024Aantal weken52 wkn40 wkn
Uurtarief10,4411,22
Uurtarief alleen ochtend (5,25 uur)11,2211,97
Kosten per maand hele dag475,02392,70

Het is altijd mogelijk om extra dagen te kopen, de aanvraag hiervan gaat via de mail info@buitenkids.nl

Extra dag 2024
Hele dag118,10
Ochtend/middag59,05
© 2024 Kinderopvang Buitenkids | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline