Ritme & Tijden

BuitenKids is alle werkdagen geopend van 7.30 tot en met 18.00 uur, uitgezonderd de nationale feestdagen. Wij kennen geen vakantiesluiting of sluiting tussen Kerst en Nieuwjaarsdag. Om het dagproces rustig te laten verlopen, hanteren we de volgende breng- en haaltijden:

’s-Ochtends van 7.30 tot 8.45 uur
’s-Middags van 12.45 tot 13.15 uur
’s-Avonds van 16.45 tot 18.00 uur

N.B. Uitzondering op de sluitingstijd zijn Kerstavond en Oudejaarsavond: dan sluiten we om 17.00 uur.

Bij BuitenKids hechten we waarde aan de alom bekende rust, reinheid en regelmaat. Wij ervaren dat kinderen van 0 tot 4 jaar het beste gedijen als we een rustige omgeving creëren en een zo gestructureerd mogelijk dagritme hanteren. De kinderen weten waar ze aan toe zijn, het bevordert hun gevoel van veiligheid en het biedt hen zekerheid om zich in hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.

Om een gestructureerd dagritme te kunnen realiseren, hanteren we de volgende dagindeling:

7:30 – 8:45

Kinderen worden gebracht door hun ouders

Overdracht op de groepen. Kinderen worden gebracht in hun eigen groep en hebben altijd een mondelinge overdracht met de medewerkster. Het is fijn als eventuele bijzonderheden kort worden toegelicht, zodat de medewerker een goed beeld krijgt van het welbevinden van het kind. De kinderen zitten aan tafel en spelen met ontwikkelingsmateriaal, puzzels of lezen een boek. De zuigelingen kunnen spelen in de grondbox.

Tekst zuigelingen en Buitenactiviteit

8:50 - 11:10

© 2024 Kinderopvang Buitenkids | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline